پیروز پک 03135315552 info@pirouzpack.ir

معرفی دستگاه های بسته بندی سوسیس در خط تولید

امروزه ساخت سوسیس یکی از تجارت‌های خاص و ویژه می‌باشد. این محصول که به صورت مستقل در ابعاد و اندازه‌های مختلفی در فروشگاه‌ها و مغازه‌های توزیع این محصول دیده می‌شود با استفاده از دستگاه‌های مختلفی تولید شده و به مرحله عرضه رسیده است. از آنجایی که امروزه استفاده از مواد غذایی سالم به یکی از دغدغه‌های مهم تبدیل شده است، لازم است بسته بندی سوسیس به صورت کاملا بهداشتی توسط بهترین و مناسب‌ترین دستگاه‌های بسته بندی مواد غذایی و با استفاده از مرغوب‌ترین و بی ضررترین پوشش‌ها بسته بندی شده و به بازار عرضه شود. با توجه به اهمیت این موضوع تا پایان این مطلب با پیروز پک همراه باشید تا با انواع دستگاه‌های مورد نیاز در خط تولید این محصول و پوشش مناسب برای بسته بندی آشنا شوید.

انواع دستگاه‌های مورد استفاده برای تولید سوسیس

برای تولید سوسیس دستگاه‌های مختلفی مورد نیاز است که هریک کاربرد خاصی دارند و نبود هرکدام خط تولید این محصول را مختل می‌کند. انواع دستگاه‌ها عبارتند از:

گیوتین

در تولید فرآورده‌های گوشتی، ابتدا گوشت‌ها در ابعاد بزرگ برش زده می‌شوند و سپس به شکل منجمد استفاده می‌شوند. دستگاه گیوتین به منظور استخوان‌گیری و قطعه قطعه کردم گوشت‌های منجمد شده کاربرد دارد.

گیوتین دارای تیغه‌های عمودی بسیار تیز، ضد زنگ و مقاومی است که گوشت‌ها را برش داده و مانع افت خونابه می‌شود تا به این ترتیب گوشت‌ها برای چرخ شدن در دمای پایین برش داده شده و آماده‌ی چرخ کردن می‌شوند.

دستگاه جداساز

در صورتی که استخون‌ها و ضایعات گوشت در مرحله برش زدن گوشت باقی مانده باشد، توسط این دستگاه جدا می‌شود. سپس گوشت‌های برش زده شده مستقیما به خط تولید منتقل نمی‌شوند.

چرخ گوشت

بعد از اتمام دو مرحله قبل گوشت‎های بدون استخوان برای چرخ شدن وارد چرخ گوشت می‌شوند. این دستگاه نقش بسیار پررنگی در روند تهیه خمیر سوسیس دارد. زیرا در صورتی که این دستگاه کیفیت و کارایی لازم را نداشته باشد، کل روند تولید این محصول با مشکل مواجه شده و محصول نهایی کیفیت مطلوب را نخواهد داشت. از این رو انتخاب چرخ گوشت باید مطابق با نیاز و حجم محصول تولید شده در خط تولید انتخاب شود، در غیر اینصورت نتیجه نهایی مطلوب نخواهد بود.

دستگاه کارتر

دستگاه کارتر وظیفه دارد گوشت‌های چرخ شده را با سایر مواد و ادویه‌های لازم برای تولید سوسیس، ترکیب کند. بعد از ترکیب این مواد خمیر یک دستی حاصل شده و برای مرحله بعد به دستگاه بسته بندی سوسیس ارسال می‌گردد.

دستگاه پرکن

دستگاه بسته بندی سوسیس یکی از مهم‌ترین دستگاه‌ها در خط تولید این محصول می‌باشد. چراکه بسته بندی استاندارد و اصولی کیفیت مواد غذایی و سلامت آن را تضمین می‌کند. دستگاه پرکن وظیفه‌ی انتقال خمیر به نایلون‌های مخصوصی بسته بندی را برعهده دارد. این دستگاه دارای یک یا دو محفظه متصل به سیستم خروجی می‌باشد. همزمان با انتقال مواد به نایلون‌ها، درون آنها با ایجاد خلاء مانع ایجاد حباب در بسته بندی سوسیس می‌شود.

پوشش طبیعی برای بسته بندی سوسیس

پوشش‌های طبیعی به سازندگان امکان می‌دهد محصولی باکیفیت تولید کنند. این پوشش نه تنها طعم محصول را به صورت یکنواخت حفظ می‌کند، بلکه واژه طبیعی که روی این پوشش جود دارد نقش موثری در تصمیم‌گیری مشتری برای خرید محصول خواهد داشت.

پوشش‌های طبیعی قابلیت گرماپذیری دارند، از این رو حرارت را از سوسیس گرفته و محصول را از هوای اطراف خنک‌تر نگه می‌دارند. در نتیجه محصول ماندگاری بالاتری داشته و تازگی و آبدار بودن خود را حفظ می‌کند.

ویژگی‌های پوشش طبیعی در بسته بندی سوسیس

  • پوشش‌های طبیعی نه تنها برای سوسیس طعم متضاد و ناسازگاری ایجاد نمی‌کنند، بلکه طعم لذیذ آن را نیز حفظ می‌کنند.
  • سوسیس‌های بسته بندی شده با پوشش طبیعی قابلیت خاصی دارند که قابل گاز زدن هستند، از این رو از طرف مصرف کنندگان تقاضای بالایی دارند.
  • این پوشش‌ها از نظر الاستیته و کشسانی بودن خاصیت عالی دارند.
  • پوشش‌های طبیعی به دلیل داشتن کیفیت تراوشی و اسمزی موجب ایجاد پخت بسیار عالی می‌شوند.
  • به دلیل طبیعی بودن این پوشش، این محصول تردتر و آبدارتر باقی می‌ماند.

چنانچه برای خط تولید کارخانه خود به دنبال خرید دستگاه بسته بندی با کیفیت هستید، می توانید از کارشناسان صنایع بسته بندی پیروز پک به صورت رایگان مشاوره دریافت نمایید.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Open chat
    سلام
    چطور میتونم کمکتون کنم؟