آموزش کار با دستگاه بسته بندی آنجل

درمرحله اول زمانی که دستگاه بسته بندی را‌ روشن می کنیم، کلید‌ صفر و یک را (مطابق فیلم) روی یک می گذاریم. کلید سبز‌ را می زنیم و نمایشگر PLC روشن می شود.

یک لیست‌ از مراحل تنظیم دستگاه تهیه کردیم که‌ به ترتیب این لیست می توانید تمامی مراحل تنظیم کردن این دستگاه را بر‌اساس اولویت مشخص کنید.

  1. انتخاب محصول از مانیتور‌ که برحسب سانتی متر‌ وارد می شود.
  2. وارد کردن سرعت دستگاه بسته بندی برحسب دقیقه است.
  3. وارد کردن طول بسته بندی
  4. نصب صفحه یقه

در‌ ادامه بقیه موارد را به شما توضیح خواهیم داد. در‌ ابتدا برای بسته بندی محصول به عنوان مثال یک محصولی را مد‌ نظر قرار‌ بدهید محصولی که طولش 10 سانتی متر،‌ عرضش 2 سانتی متر و ارتفاعش هم 2 سانتی متر است را می خواهیم بسته بندی کنیم این دستگاه را تنظیم کنیم که این محصول را بسته بندی کنیم.

در مرحله اول بر روی مانیتور دکمه شروع را می زنیم. بر روی مانیتور کادری با 5 حافظه باز می شود. در کادر اول طول 10، عرض 2 و ارتفاع 2 را وارد می کنیم و دکمه Enter را می زنیم.
دکمه آبی رنگ کنار کادر محصول اول می زنیم و وارد صفحه تنظیمات می شویم. بر روی کاغذ وارد کردن سرعت و بر روی صفحه مانیتور تعداد در دقیقه است که ما روی تعداد در دقیقه را بزنیم سرعت بین 20 الی 100‌ عدد در دقیقه را می توانیم وارد کنیم. مثلاً عدد 50 را وارد می کنیم Enter را می زنیم. الان سرعت‌ 50 عدد در دقیقه است.

به عدد قبل بر می گردیم. بعد از وارد کردن عدد 40 طول بسته را حساب کنیم‌. بر روی مانیتور گزینه طول بسته را‌ انتخاب می کنیم مقدار عددی را وارد‌ کنیم. طول محصول که 10 سانتی متر می گیریم‌ +‌ ارتفاع محصول که 2 سانتی متر‌ + ۱۰‌ سانتی متر می شود 12 سانتی متر + ضخامت فک که در این فیلم ضخامت فک حدوداً 2/5‌ سانتی متر است.

15/5 = 1/5cm (آزادی محصول) +‌ (اندازه محصول) 14/5 = 10 + 2 + 2/5 (ضخامت فک)

نکته مهم: هیچگاه نباید سلفون fix محصول در داخل بسته بندی باشد برای باز شدن راحت تر‌ باید 1 سانتی متر الی 1/5 سانتی متر آزادی وجود داشته باشد (مطابق فیلم).

عدد به دست آمده را در که در جدول مربوطه در کاغذ است به میلی متر وارد می کنم و بر روی مانیتور در قسمت طول بسته 160 میلی متر را وارد می کنیم و دکمه Enter را می زنیم.

مرحله بعد نصب صفحه یقه بر روی برگه (مطابق فیلم).

برای هر محصول ممکن است صفحه یقه های متعددی وجود داشته باشد.

برای دستگاه مورد نظر در فیلم صفحه یقه شماره 1 مورد استفاده قرار گرفته شده است.

صفحه یقه مورد نظر را بر روی دستگاه بسته بندی نصب می کنیم (مطابق فیلم).

بر روی هر صفحه یقه هر طرف دو جای پیچ وجود دارد. پیچ های هر دو طرف را می بندیم.

نکته: پیچ ها رو در ابتدا محکم نمی کنیم وقتی هر دو طرف صفحه یقه را بستیم محصول را ما بین دو صفحه یقه قرار می دهیم و صفحه یقه را برحسب اندازه محصول تنظیم می کنیم به طوری که از هر دو طرف به طور یکسان صفحه یقه ها از هم دیگر فاصله داشته باشند، تست می کنیم که محصول به راحتی از صفحه یقه عبور کند و پیچ ها را با آچار الن محکم می بندیم.

در مرحله بعد تنظیم کانال دم بر روی کاغذ مشاهده می کنیم. محصول مورد نظر را‌ ما بین کانال دم قرار‌ می دهیم و تا حدی که محصول آزادی داشته باشد تنظیم می کنیم و این مراحل را برای قسمت انتهایی دم تکرار می کنیم.

تست از دستگاه می گیریم و محصول را در‌ انتهای دم قرار می دهیم کلید سبز‌ شروع را می زنیم زمانی که محصول از بین کانال ها حرکت می کند محصول بدون هیچی چالشی از بین کانال ها عبور‌ کند و وارد صفحه یقه شود دستگاه رو با کلید قرمز خاموش می‌کنیم.

مرحله بعد عرض سلفون را محاسبه می کنیم برای محاسبه عرض سلفون دور تا دور محصول را مطابق فیلم اندازه گیری می کنیم.

نحوه محاسبه عرض رول سلفون:

محیط دورتادور محصول + 2cm (دوخت زیر)

نکته: برای اطلاع از میزان دوخت زیر بسته بندی با کارشناس خدمات پس از فروش با شماره 09135463650 تماس حاصل فرمائید.

در این فیلم 8CM دور تا دور محصول است + 2 الی 3 سانتی متر = 10 الی‌ 11 سانتی متر عرض سلفون برای بسته بندی محصول مناسب است عرض سلفون مناسب این محصول در این فیلم حدود ۱۱‌ سانتی متر است.

در این مرحله باید سلفون گذاری انجام شود که می توانید فیلم آموزش سلفون گذاری دستگاه بسته بندی را مشاهده کنید.

مرحله بعد تنظیم مکث دستگاه است که می توانید فیلم آموزش تنظیم مکث فک دستگاه بسته بندی را مشاهده کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها